Invatamantul ideal este cel in care fiecare elev are sansa la informatii complete si corecte, predate in cele mai bune si sigure conditii. Nu doar calitatea informatiilor este cruciala, cat si mediul in care elevii isi petrec cele cateva ore pe zi pentru invatare.

Astfel, mobilierul bine realizat, din materiale sigure si de calitate, este foarte important in intreg procesul educativ.

Furnissa, compania clujeana aflata in topul producatorilor si furnizorilor de mobilier scolar, si-a indreptat atentia spre acest obiectiv, de a putea contribui la dotarea completa a unitatilor de invatamant cu diferite tipuri de mobilier scolar, inclusiv pentru sali moderne de informatica.

Cu tehnologii din cele mai moderne si respectand intocmai normele de proiectare a mobilierului scolar, compania a pus bazele unui portofoliu extins.

Pentru a veni in sprijinul unitatilor de invatamant care-si doresc mobilier de calitate la preturi avantajoase, compania a inclus in portofoliul sau atat mobilier pentru salile de clasa, precum scaunele, bancile, catedrele si dulapurile pentru rechizite, cat si mobilier specializat pentru laboratoare, ateliere de creatie si sali de sport.

Unul dintre laboratoarele tematice pentru care Furnissa a conceput o serie de piese de mobilier este cel de informatica.

Avand in vedere ca dimensiunile fiecarei sali pot sa difere, compania a incercat, cu ajutorul specialistilor, sa identifice cele mai bune solutii pentru ca mobilierul sa fie incapator si sa satisfaca nevoile fiecarui spatiu.

Astfel, au luat forma cateva birouri pentru calculator, confectionate integral din pal melaminat, cat si mese pentru calculator, cu blat de lemn si structura metalica.

Acestea din urma pot fi personalizate atat prin culoarea structurii, cat si prin textura si nuanta lemnului, pentru a se plia pe specificul unitatii de invatamant.

Birourile si mesele pentru calculator vin cu blat culisant din plastic rigid pentru tastatura, cat si cu loc dedicat pentru unitatea PC.

Din gama de mobilier pentru salile de informatica fac parte si catedrele dedicate, venind si acestea cu suport pentru tastatura si cu loc special pentru unitate.

Au in plus un spatiu de despozitare pentru materialele didactice, util profesorului.

Toate piesele din gama de mobilier pentru laboratorul de informatica vin montate, pentru a facilita dotarea rapida, fara griji, dar si pentru a respecta intocmai standardele in vigoare si pentru a proteja elevii de eventualele accidente survenite in urma montajului deficitar.

Cu vasta experienta in dotarea unitatilor de invatamant, compania Furnissa ofera solutii complete de mobilare si accesorizare a salilor de curs, laboratoarelor de specialitate, vestiarelor si cancelariilor.

Cu focus atat pe calitate, cat si pe pretul de vanzare, compania doreste sa contribuie activ la sprijinirea invatamantului romanesc.

Ofera, de asemenea, si consultanta specifica fiecarei unitati, pentru a stabili impreuna cea mai buna solutie de mobilare atat din punct de vedere al spatiului, cat si al dorintelor si al pretului final.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

3 thoughts on “Asa sa alegi birouri de calculatoare rezistente

  1. Aceasta lectura mi-a deschis ochii asupra problemelor cu care se confrunta planeta noastra din cauza actiunilor noastre nepotrivite. Este important sa fim constienti de impactul pe care il avem si sa luam masuri pentru a proteja natura si a asigura un viitor mai bun pentru generatiile viitoare.

  2. Mi-a placut foarte mult modul in care autorul a prezentat diferitele solutii pentru contracararea efectelor schimbarilor climatice. Este impresionant sa vedem cum putem contribui la protejarea mediului inconjurator prin gesturi simple, dar cu impact major.

  3. Articolul este extrem de interesant deoarece aduce in discutie un subiect delicat si actual, respectiv impactul schimbarilor climatice asupra mediului inconjurator. Autorul abordeaza acest subiect intr-un mod foarte clar si informativ, oferind cititorilor o perspectiva noua si importanta.

Comments are closed.