Inainte de a decide ce brad artificial de Craciun este mai bine sa alegi, trebuie sa stii din ce materiale este facut.

Cea mai ieftina materie prima folosita pentru fabricarea unui brad de Craciun este folia de PVC. Astfel de produse sunt o imitatie destul de buna a acestui molid. In plus, acestea va pot fi utile timp de multi ani.

Acele din bradul de Craciun din folie de PVC sunt plate si moi. Dar trebuie tratate cu atentie, deoarece este usor sa le zdrobesti, dar nu este intotdeauna posibil sa le readuci la forma lor anterioara.

Fiecare producator incearca sa faca brazii de Craciun artificiali pufosi si grosi. Multe imita acele lungi, precum cele de pin. In acest scop, se utilizeaza o folie cu o latime de pana la cinci centimetri. Aceste produse sunt, de obicei, la mare cautare.

Pentru a face ace mici, cum ar fi un brad de Craciun, se foloseste folie PVC cu o latime de 1,5-2,5 centimetri. Dar pentru a face ca un brad cu un ac scurt sa para mai gros, producatorii maresc numarul de ramuri.  

Daca inca va ganditi ce fel de brad de Craciun artificial sa alegeti, modelele scumpe de brazi de Craciun sunt fabricate din folie de PVC. Pentru a face acest lucru, faceti ramuri cu ace de diferite lungimi. Modelele de folie PVC sunt de obicei prefabricate.

Exista si un material mai scump decat folia PVC, dar in acelasi timp brazii din el nu sunt asemanatori cu brazii de Craciun naturali.

Dar au un aspect foarte spectaculos. Ace ca de molid, realizate din fir de pescuit cu un diametru de 0,1-0,3 milimetri.

Ele se lipesc in directii diferite, semanand superficial cu o perie. La molidul din linia de pescuit, acele au de obicei o lungime de 3,5-6 centimetri. Astfel de brazi sunt foarte pufosi si tind sa atraga atentia in magazine.

Dimensiunea bradului

Depinde de locul de instalare. Brazii de Craciun mici sunt potriviti pentru birou, iar cei mari pentru casa sau apartament, pana la 150-180 cm.

Cu cat bradul este mai inalt, cu atat este mai instabil, cu atat este mai importanta fixarea trunchiului ca nu cumva sa nu existe probleme cu acesta, ca nu cumva bradul sa se prabuseasca. 

Instructiuni de instalare

Daca ati folosit in mod corespunzator recomandarile despre cum sa alegeti un brad de Craciun artificial pentru casa si ati cumparat optiunea potrivita pentru voi, acum trebuie sa il instalati in mod corespunzator. Este necesar sa se instaleze molidul, urmand precautiile:
• trebuie sa fie tinut departe de foc;
• daca modelul este mare, atunci are nevoie de un suport metalic in cruce care sa il faca cat mai stabil;
• agatati globurile in mod egal pe toate partile, astfel incat bradul sa nu cada;
• nu trebuie sa fie prea multe decoratiuni, altfel ramurile se pot indoi;
• pentru un brad artificial de Craciun, alegeti ghirlande de inalta calitate care nu se incalzesc in timpul manipularii;
in cazul in care modelul este asamblat, respectati-o cu strictete la asamblare.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro