Planifici sa cumperi iarba artificiala si cauti specificatiile de baza pentru a alege cea mai buna?

Vrei sa amenajezi un gazon artificial?

Este important sa intelegi produsul si caracteristicile sale distincte inainte de a investi bani si efort. Astfel, daca esti interesat sa cumperi cel mai bun gazon sintetic, trebuie sa cunosti aceste specificatii de baza inainte de a o alege pe cea mai potrivita pentru tine!  
Care sunt componentele gazonului artificial?

Exista cateva componente ale unui sistem complet si profesional de gazon artificial: sub-baza, suport, umplutura, cusaturi, cuie si fire. Fiecare dintre ele este realizata dintr-un material diferit si are cele mai bune practici pentru proiectarea si implementarea sa.

Atunci cand ne gandim la o amenajare gazon artificial, vom avea grija la:

• Fire

Portiunea cea mai de sus, iarba artificiala de un verde luxuriant.

• Suport

Acesta ofera sustinere firelor

• Invelis

Un strat de acoperire de buna calitate care da viata gazonului artificial.

Lucruri de retinut in timp ce alegi cele mai bune fire

Exista anumite caracteristici care determina calitatea firelor. Daca doresti sa alegi cele mai bune fire, atunci tine cont de urmatoarele caracteristici inainte de a le cumpara: 

• Inaltime

Uniformitate si inaltime adecvata, variind intre 18-60 mm;

• Densitate

Se refera la numarul de puncte de cusatura pe metru patrat si se clasifica pe baza punctelor de cusatura;

• Culoare

Fie ca doresti un produs care sa aiba nuante variate de verde, fie ca doresti sa ramai la o nuanta comuna;

• Latimea si grosimea firului

Aceasta se refera la latimea si grosimea firului, parametrii ideali fiind 0,7 mm pentru latime si 0,17 mm grosime

Suportul pentru iarba artificiala

Suportul, cunoscut si sub numele de suport primar, este un material textil netesut care este fabricat din polipropilena. Este stratul pe care sunt cusute firele. Suportul perforat cu gauri este printre cele mai fiabile!

Invelisul

Acoperirea este folosita pentru a fixa firele pe suport. Pentru cei interesati sa cunoasca cele mai bune materiale de acoperire – latexul SBR si poliuretanul sunt cele mai de incredere acoperiri, cel din urma fiind cel mai bun dintre ambele.

Daca doresti sa cumperi cea mai buna iarba artificiala, atunci poti contacta cu incredere echipa gazonsportiv.ro. Vei primi cea mai buna calitate a gazonului artificial la un pret accesibil.

Gazonsportiv.ro se ocupa atat de comercializarea diferitelor tipuri de gazon sintetic. Mai mult decat atat, montajul gazonului sintetic este realizat tot de ei, oferind si o garantie pentru munca lor, fapt ce poate plusa la alegerea pe care trebuie s-o faci.

7 thoughts on “Care sunt componentele principale ale unui gazon artificial

  1. Ma bucur sa vad ca se abordeaza subiectul poluarii si se pun in evidenta solutiile pentru reducerea acestui fenomen. Este responsabilitatea noastra sa contribuim la conservarea mediului inconjurator pentru generatiile viitoare.

  2. Articolul prezinta informatii interesante despre impactul negativ al poluarii asupra mediului si a sanatatii oamenilor. Este important sa constientizam consecintele actiunilor noastre si sa luam masuri pentru a proteja planeta.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul prioritizarii activitatilor si planificarii zilnice. Ideea de a folosi liste de sarcini si de a stabili obiective clare mi se pare foarte utila si intentionez sa aplic aceste sfaturi in viata mea.

  4. Articolul este foarte interesant si ofera informatii utile despre cum sa iti organizezi mai bine timpul pentru a fi mai productiv. Sunt de acord cu ideile prezentate si cred ca pot fi de ajutor pentru cei care se confrunta cu probleme de gestionare a timpului.

  5. Cred ca este responsabilitatea noastra sa ne informam si sa actionam in mod corespunzator pentru a reduce impactul poluarii si a proteja diversitatea biologica a planetei. Articole precum acesta ne reamintesc cat de important este sa avem grija de mediu.

  6. Am fost impresionat de studiile prezentate in articol care demonstreaza legatura dintre activitatile umane si cresterea temperaturilor globale. Este necesara o schimbare de mentalitate si adoptarea unor practici sustenabile pentru a contracara acest fenomen.

  7. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii interesante despre impactul schimbarilor climatice asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam efectele pe care le avem asupra planetei si sa luam masuri pentru a proteja natura.

Comments are closed.