Pe masura ce vremea se raceste, toti incepem sa petrecem mai mult timp in casele noastre. Si cum cea mai mare a timpului petrecut in casa este in camera de zi, poate ar trebui sa iei in calcul pregatirea acesteia pentru sezonul rece. Asa ca daca ai in plan sa redecorezi in aceasta iarna continua sa citesti mai departe.

Pasul 1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va uitati in jur si sa va examinati spatiul. Afla ce estetica incerci sa obtii. De acolo, va puteti da seama ce sa pastrati si ce anume doriti sa eliminati sau schimbati.

Pasul 2. Planuiti sa faceti modificari de mobilier? Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa faceti masuratori. Priveste spatiul tau si afla dimensiunile fiecarei piese inainte de a incepe cumparaturile.

O modalitate utila de a evita gresirea masuratorilor este sa puneti banda adeziva pe podea in locurile in care va fi amplasat mobilierul.

De acolo, puteti masura suprafata cu banda adeziva inainte de a incepe cumparaturile! Crede-ti-ne pe cuvant cand va spunem… ultimul lucru care ar dori sa il faceti este sa cereti returnarea unor piese de mobilier grele.

Pasul 3. Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa alegeti un covor. Un covor poate face minuni dand spatiului tau o viata cu totul noua.

De asemenea, va trebui sa decideti daca doriti un covor care sa acopere intreg spatiul intr-un mod neutru sau sa fie folosit ca accent. Daca doresti sa creezi un punct focal poti alege un covor natural din piele de vaca.

Sunt atemporale si se integreaza cu orice stil. Nu gasesti doua la fel, iar camera ta de zi va arata senzational.

Pasul 4. Iluminatul este unul dintre cele mai esentiale elemente in crearea unei estetice coezive si in imbunatatirea spatiului dumneavoastra.

Nimeni nu vrea sa se simta ca si cum ar fi la birou cand este acasa, asa ca asigurati-va ca integrati lumini blande si calde si fereste-te de iluminatul alb aspru. Adauga iluminat in diferite zone ale camerei folosind o lampa de podea si veioza.

Pasul 5. Acum vine partea distractiva, este timpul sa-ti alegi decorul! Acesta ar trebui sa fie momentul in care sa-ti lasi cu adevarat stilul personal sa apara.

Piesele precum fetele de perna si paturile sunt piese care pot schimba usor stilul decorului tau. Daca doresti sa adaugi un plus de confort si sa faci casa mai primitoare in aceasta iarna adauga unul sau doua covoare din blana de oaie si nu te va mai interesa cum este vreme afara.

Sa investesti in confortul tau acasa, de la spatiile intime precum dormitorul pana la spatiile comune precum camera de zi este o alegere intotdeauna buna.

O sufragerie poate fi un loc foarte versatil in casa ta, unde te poti aduna, te distra, unde poti sa petreci timp cu familia, sa mananci sau pur si simplu te poti ghemui pe canapea cu o ceasca de ceai.

Fie ca este vorba doar a aranja putin sau de reface complet spatiul, asumarea sarcinii de a actualiza o intreaga camera poate fi descurajanta. Speram ca acest ghid va va ajuta sa incepeti acest proiect cu incredere.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

2 thoughts on “Cum redecoram camera de zi in aceasta iarna – un ghid pas cu pas

  1. Totodata, este interesant modul in care sunt prezentate datele si statisticile referitoare la poluarea aerului din diverse orase, oferind o perspectiva clara asupra situatiei actuale. Articole precum acesta ar trebui sa continue sa atraga atentia asupra problemelor de mediu si sa promoveze solutii durabile pentru combaterea acestora.

  2. Articolul de pe acest link dezbat eforturile depuse de autoritati pentru imbunatatirea calitatii aerului in zonele urbane, subliniind importanta unei colaborari stranse intre diverse entitati pentru a face fata acestei provocari. Este incurajator sa vedem ca se iau masuri concrete pentru protejarea mediului si a sanatatii publice.

Comments are closed.