Greseli-pe-care-le-faci-in-ingrijirea-parului.jpg

 Nu lasa parul sa devina lipsit de viata, culoare ori luciu! Iata cateva greseli frecvente de ingrijire a parului, de evitat pentru suvite sanatoase si pline de vitalitate.

 
Pastrarea parului atractiv si puternic este importanta pentru sanatatea ta fizica generala. De asemenea, aceasta parte a aspectului ii poate ajuta pe oameni sa arate mai tineri, pentru mai mult timp, oferindu-le o stralucire tinereasca.

Expertii in par de la haircare vorbesc azi mai mult decat oricand despre greselile pe care oamenii le fac – erori si practici incorecte care duc la deteriorarea parului si descriu ce ar trebui sa faca in schimb barbatii si femeile.
 
Care sunt cele mai rele obiceiuri pe care oamenii le adopta in mod obisnuit pentru a-si deteriora parul, fara ca ei sa-si dea seama? Chiar si spalarea excesiva a parului il poate face sa arate fragil si, in unele cazuri, poate duce la caderea firelor.
 
Expertii arata cum spalarea prea frecventa a parului il dezlipeste de uleiurile sale naturale, care sunt importante pentru mentinerea parului sanatos si stralucitor.

Acest lucru poate fi deosebit de daunator in timpul iernii, cand parul este mai predispus la uscaciune si incretire. Rezultatul? Un par plictisitor, lipsit de viata si zbarcituri enervante si incretite.
 
Prea mult sampon va poate usca si scalpul, ceea ce duce la o problema cu matreata. S-ar putea sa credeti ca spalarea parului mai deasa va scapa de fulgi, dar va avea in schimb efectul opus.
 
Asadar, ce merita sa incerci? Vezi ce inseamna sa-ti exfoliezi scalpul – ofera uleiurilor tale naturale sansa de a-ti calma in mod natural scalpul uscat si incearca un tratament de exfoliere o data sau de doua ori pe saptamana.
 

Un par mai bogat poate incepe cu o exfoliere si un masaj corect

Exfolierea blanda cu un produs de detoxifiere si un masaj pentru scalp, sau doar cu varful degetelor, te scapa de acumularea de murdarie si de celulele moarte ale pielii si promoveaza circulatia sangelui pentru a reduce caderea parului.
 
Cu toate acestea, este interesant si ca nespalarea suficienta a parului poate duce, de asemenea, la daune. Depinde in mod evident de tipul si textura parului – deoarece parul mai poros poate beneficia de pe urma spalarile mai putin regulate, dar lasarea unei curatari corecte, prea mult timp, poate cauza acumularea de sebum in jurul foliculilor si blocarea acestora, limitand cresterea parului.
 
Acumularea de sebum si a celulelor moarte ale pielii poate duce la mancarime a scalpului – iar scarpinarea si zgarierea acestuia poate provoca abraziuni minuscule ale scalpului si, in cazuri extreme, poate duce chiar la infectii.
 

Samponul uscat, o solutie de luat in calcul

Cand vine vorba de sampon uscat, cel mai bine este sa il folositi cu moderatie. Utilizarea ocazionala a acestui produs nu va cauza o mare problema, dar folosirea excesiva poate face parul mai vulnerabil la rupere, prin indepartarea masiva a uleiurilor naturale necesare pentru a-l mentine hidratat.

Asadar, nu mai des de doua zile pe saptamana.
 
 

6 thoughts on “Greseli pe care le faci in ingrijirea parului

  1. Sper ca acest articol va inspira oamenii sa ia masuri pentru a proteja mediul inconjurator si sa se implice activ in solutionarea problemelor legate de poluare si schimbarile climatice.

  2. Apreciez efortul depus de autor pentru a aduce aceasta problema in atentia publicului. Este nevoie de mai multa constientizare si actiune pentru a proteja natura si a stopa distrugerea ei.

  3. Cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult la impactul pe care deciziile noastre il au asupra mediului inconjurator. Este important sa fim constienti de responsabilitatea noastra fata de planeta si sa actionam in consecinta.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a deschis ochii asupra unei probleme despre care nu stiam prea multe. Sunt impresionat de profunzimea analizei si de modul in care autorul a abordat subiectul.

  5. Am fost placut surprins sa aflu despre diversele modalitati prin care tehnologia blockchain poate fi folosita pentru a rezolva problemele legate de securitatea datelor si transparenta tranzactiilor. Este incurajator sa observam ca exista solutii inovatoare care pot aduce beneficii semnificative in diferite domenii, cum ar fi sanatatea sau administratia publica. Acest articol mi-a deschis ochii cu privire la potentialul urias al blockchain-ului.

  6. Articolul de pe Voima.ro abordeaza un subiect foarte interesant legat de tehnologia blockchain si modul in care aceasta poate revolutiona diferite sectoare. Este impresionant sa descoperim cat de multe aplicatii practice poate avea aceasta tehnologie si cum poate contribui la imbunatatirea diverselor procese. Sunt curios sa vad cum se va evolua acest domeniu in viitor si ce impact va avea asupra societatii.

Comments are closed.