O oala sub presiune este un accesoriu de bucatarie care gateste alimente la o presiune ridicata, creand un mediu etans in care apa si temperatura pot atinge un nivel mult mai ridicat decat prin fierbere intr-o oala normala.

Acest lucru iti va permite sa gatesti mai repede, iar alimentele isi pastreaza mai bine umiditatea si nutrientii.

Ce tipuri de oale sub presiune gasesti pe Shopimeo?

• Oala de fiert orez;
• Oale din inox;
• Friteuze cu aer;
• Oala inductie;
• Oale sub presiune Abert, Ambition, Banquet, BergHOFF, Berlinger Haus, Carl Schmidt Sohn, Excelsa, Fest, Hascevher, Masterpro, San Ignacio, Tefal si alte branduri renumite.

Prin ce se evidentiaza oalele sub presiune de pe Shopimeo?

Vei fi incantat de performanta oalelor de presiune pe care le comercializam intrucat avem numai branduri renumite care utilizeaza materiale de inalta calitate proiectate sa reziste un timp indelungat.

Sunt foarte ustensile de bucatarie versatile datorita capacitatii de a gati rapid si sanatos multe tipuri de alimentele si sunt relativ ieftine, ceea ce le face o optiune excelenta pentru bucataria ta.

Cum alegi cea mai buna oala sub presiune sau electrica?

Oala electrica este cel mai popular tip de oala pentru a fierbe orez sau alte legume. Sunt usor de utilizat si pot fi setate sa gateasca alimente la o anumita presiune si temperatura.

Oalele sub presiune sunt sigure de utilizat, deoarece vor elibera automat presiunea daca temperatura si presiunea devin prea mari.

Oala sub presiune pentru aragaz este tipul traditional si poate fi folosita si pe plitele cu inductie. Oalele sub presiune vin intr-o varietate de dimensiuni, iar marimea pe care o alegi va depinde de necesitati.

Daca gatesti doar pentru tine sau pentru o familie mica, o oala sub presiune mica sau mijlocie ar trebui sa fie suficienta. Daca vrei sa poti gati cantitati mari de alimente sau daca ai o familie numeroasa, vei avea nevoie de o oala sub presiune mai mare.

Oalele sub presiune de pe Shopimeo vin cu o varietate de functii, cum ar fi cronometre, eliberare automata a presiunii si functii de rumenire. Unele caracteristici, cum ar fi eliberarea automata a presiunii, sunt concepute pentru siguranta. Altele, cum ar fi functiile de rumenire, sunt concepute pentru confort.

Oalele sub presiune sunt sigure de utilizat, dar exista cateva masuri de siguranta pe care ar trebui sa le iei. Citeste intotdeauna instructiunile care vin cu oala sub presiune si, cand ai terminat de gatit, elibereaza presiunea inainte de a scoate capacul.

Ce produse mai poti cumpara de pe Shopimeo pentru bucatarie

Pe langa oala sub presiune, la noi vei gasi si oala de fiert orez, diverse accesorii si ustensile bucatarie, oale din inox, friteuze cu aer cald si oale pentru inductie.

Mai mult, daca vrei ceva nou pentru decorarea bucatariei, poti gasi mobila de bucatarie, covoare, perdele, prosoape, vase, decoratii si tot ce ar putea fi util. Astfel, va fi usor sa cumperi din acelasi loc tot ce ai nevoie la preturi foarte atractive.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro